Politieberichten

Man bedreigd met vuurwapen in Rotterdam: politie zoekt getuigen

Rotterdam - 26 januari 2022 13:38

Een Rotterdammer krijgt maandagavond 24 januari de schrik van zijn leven als twee  jongens hem onder bedreiging van een vuurwapen geld willen laten pinnen. De man weet te ontkomen. Agenten zijn een onderzoek gestart en zijn op zoek naar getuigen.De 20-jarige man wordt rond 20.15 uur aangesproken door twee jongens. Zij eisen geld en één van de jongens laat een vuurwapen zien. Zij dwingen hem naar de Goudsesingel te lopen om daar geld te pinnen bij een automaat. Op de Goudsesingel is het echter druk en weet de man weg te komen in de richting van de Jonker Fransstraat. Deze daders zijn vermoedelijk weggelopen over de Goudsesingel in de richting van de Pompenburg.

We zijn op zoek naar 2 jonge mannen met onderstaand signalement:

Verdachte 1
- Tussen 15 en 17 jaar oud
- Slank postuur, circa 1.70 meter lang
- Licht getint
- Droeg een zwarte muts met daarover een capuchon
- Had een zwarte jas en donkergrijze spijkerbroek aan

Verdachte 2
- Tussen de 15 en 17 jaar oud
- Slank postuur, iets langer dan dader 1
- Heeft een beugel
- Krullend haar over zijn voorhoofd
- Droeg een lichtblauwe bodywarmer
- Had air pods in

Heeft u maandagavond rond 20.00 uur in de omgeving van de Goudsesingel iets gezien of gehoord? Slaat u aan op het signalement, of heeft u andere informatie  dievoor het onderzoeksteam van belang kan zijn, neem dan met ons contact op via 0900-8844, of meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie onderzoekt meldingen tijdens festiviteiten in Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart nadat zes mensen bij een EHBO-post aangaven dat ze zaterdagavond 21 mei mogelijk zouden zijn gestoken of geprikt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Een van hen, een 18-jarige vrouw, werd onwel en is naar het ziekenhuis gebracht.

22 mei 2022 14:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl