Politieberichten

Wie weet meer over een schietincident aan de Kooikerweg?

Rotterdam - 25 januari 2022 16:08

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een schietincident aan de Kooikerweg in Rotterdam.Het schietincident vond omstreeks drie uur in de middag plaats. Daarbij is een slachtoffer met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. Er is 1 persoon aangehouden. De agenten hebben hierbij de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten gebruikt (BTGV). De rol van de verdachte in deze zaak wordt onderzocht. Woonplaats en leeftijd zijn nog onbekend.

 

Getuigen gezocht

Momenteel verzamelt de politie sporen en doen we buurtonderzoek. Ook camerabeelden worden veilig gesteld. De politie komt graag in contact met getuigen die meer hebben gezien of gehoord. Heeft u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man aangehouden in zaak dodelijk schietincident Nassauhaven

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 mei een 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege betrokkenheid bij de dood van een 34-jarige Rotterdammer. Het slachtoffer kwam op 22 mei door een schietincident om het leven op de Nassauhaven in Rotterdam. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

28 mei 2022 19:56 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl