Politieberichten

Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen Markengouw

Amsterdam - 03 december 2021 11:46

De politie is op zoek naar getuigen vanwege een bedreiging die op dinsdagavond 30 november plaatsvond in Markengouw. Een gezin is daar door een man bedreigd met een vuurwapen. Er is daarbij niet geschoten.Tussen 17.30 uur en 18.00 uur staat het gezin in Markengouw als een man op de fiets hen bedreigt met een vuurwapen. Na de bedreiging zou hij zijn gevlucht in de richting van de Ganzenveldstraat. Voor de bedreiging zou mogelijk een ruzie of twist zijn geweest. De aanleiding van deze bedreiging is nog onduidelijk. De recherche houdt er sterk rekening mee dat voorgaand de bedreiging een ruzie of twist is geweest. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen die meer weten over deze bedreiging en/of de aanleiding daarvan.

Tips?

De recherche wil deze zaak zo snel mogelijk oplossen. Heb jij informatie voor de politie? Laat het ons dan weten via onderstaande tegels. Vergeet daarbij niet te verwijzen naar proces-verbaalnummer PL1300_20212447256

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Twee personen aangehouden na brand in Siegerswoude

De afgelopen nacht heeft de politie een 55-jarige man en een minderjarige jongen aangehouden die worden verdacht van brandstichting.

14 augustus 2022 11:39 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl