Politieberichten

Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen Markengouw

Amsterdam - 03 december 2021 11:46

De politie is op zoek naar getuigen vanwege een bedreiging die op dinsdagavond 30 november plaatsvond in Markengouw. Een gezin is daar door een man bedreigd met een vuurwapen. Er is daarbij niet geschoten.Tussen 17.30 uur en 18.00 uur staat het gezin in Markengouw als een man op de fiets hen bedreigt met een vuurwapen. Na de bedreiging zou hij zijn gevlucht in de richting van de Ganzenveldstraat. Voor de bedreiging zou mogelijk een ruzie of twist zijn geweest. De aanleiding van deze bedreiging is nog onduidelijk. De recherche houdt er sterk rekening mee dat voorgaand de bedreiging een ruzie of twist is geweest. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen die meer weten over deze bedreiging en/of de aanleiding daarvan.

Tips?

De recherche wil deze zaak zo snel mogelijk oplossen. Heb jij informatie voor de politie? Laat het ons dan weten via onderstaande tegels. Vergeet daarbij niet te verwijzen naar proces-verbaalnummer PL1300_20212447256

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Oplichtster meldt zich na aandacht in opsporingsprogramma’s

Een vrouw die werd gezocht voor oplichting, heeft zich aangegeven. Ze wist met een gehaaide babbeltruc zo’n 30.000 euro van ouderen te stelen. Woensdag 26 januari kreeg de zaak aandacht in de opsporingsprogramma’s Bureau 020 en Bureau Hengeveld, waarna haar foto ook bij andere media verscheen. Hierop was ze duidelijk te herkennen door een grote bos rode krullen.

27 januari 2022 10:17 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl