Politieberichten

Aanhoudingen in groot drugsonderzoek

Afferden - 02 december 2021 16:36

In een onderzoek naar internationale drugshandel zijn woensdag 1 december drie mannen en twee vrouw aangehouden. Op verschillende plekken in Gelderland zijn doorzoekingen gedaan.De mannen en de vrouwen worden verdacht van internationale handel in cocaïne en de handel en productie van synthetische drugs en ketamine. De zaak kwam aan het rollen toen informatie binnenkwam over de handelswijze van de verdachten.

Geld en wapens

Op verschillende plekken in Gelderland zijn doorzoekingen gedaan. Dat gebeurde bij een bedrijf in Afferden en woonadressen in Nijmegen, Arnhem en Elst. Tijdens de doorzoekingen is een bedrag van ruim 300.000 euro aangetroffen. Ook zijn er wapens en softdrugs gevonden. Alles is in beslaggenomen net als administratie en verschillende gegevensdragers.

De verdachten die zijn aangehouden zijn tussen de 32 en 59 jaar oud en zitten nog vast. Een vrouw van 45 is inmiddels heengezonden maar blijft wel verdachte in dit onderzoek.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Oplichtster meldt zich na aandacht in opsporingsprogramma’s

Een vrouw die werd gezocht voor oplichting, heeft zich aangegeven. Ze wist met een gehaaide babbeltruc zo’n 30.000 euro van ouderen te stelen. Woensdag 26 januari kreeg de zaak aandacht in de opsporingsprogramma’s Bureau 020 en Bureau Hengeveld, waarna haar foto ook bij andere media verscheen. Hierop was ze duidelijk te herkennen door een grote bos rode krullen.

27 januari 2022 10:17 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl