Politieberichten

Getuigen gezocht na beschieten woningen Millingenhof

Amsterdam - 25 november 2021 15:38

Op woensdag 24 november 2021 is geschoten op appartementen aan de Millingenhof in Amsterdam Zuidoost. Hierbij zijn twee woningen beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden. De recherche zoekt getuigen.Rond 23.45 uur kreeg de politie melding van het schietincident. Ter plaatse trof de politie meerdere kogelinslagen en hulzen aan. De kogelinslagen zijn verdeeld over twee aan elkaar grenzende appartementen. In beide woningen waren op het moment dat er geschoten werd, mensen aanwezig. De politie heeft in de omgeving gezocht naar verdachten, maar deze zijn niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar het schietincident en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets verdachts gezien rond het tijdstip van de beschieting? Of heeft u beelden die ons helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.

Bvh: 2021242918

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie doet instap op 12 locaties in onderzoek naar vuurwapens

Automatische vuurwapens, revolvers, geweren, meerdere 3D printers waarmee vuurwapenonderdelen werden geprint, diverse onderdelen van vuurwapens, stroomstootwapens, munitie. De politie stapte dinsdagochtend een twaalftal locaties binnen in een onderzoek naar de handel in vuurwapens en vond daar een heel ‘arsenaal’. Zes verdachten zijn aangehouden.

03 december 2021 15:31 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl