Politieberichten

Nog twee verdachten aangehouden steekincident

Purmerend - 25 november 2021 15:48

De politie heeft woensdag twee verdachten aangehouden voor het steekincident zondagavond 14 november in de Nieuwstraat. Hierbij raakte een 14-jarige jongen uit Purmerend levensgevaarlijk gewond en heeft het incident ternauwernood overleefd. Het slachtoffer had meerdere steekverwondingen.Naast een zondagavond aangehouden verdachte van 19 zijn woensdag twee jongens van 17 en 18 aangehouden.  

Door het team onderwater zoekingen van de Landelijke Eenheid werd in het Noord-Hollands kanaal een mes aangetroffen wat mogelijk verband houdt met het steekincident. Het mes is inbeslaggenomen en wordt nader onderzocht.

De verdachten van 17 en 18 worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. De 19-jarige is eerder in bewaring gesteld door de rechter-commissaris.

De politie bracht eerder dit persbericht uit over het incident.

 

2021237893

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie doet instap op 12 locaties in onderzoek naar vuurwapens

Automatische vuurwapens, revolvers, geweren, meerdere 3D printers waarmee vuurwapenonderdelen werden geprint, diverse onderdelen van vuurwapens, stroomstootwapens, munitie. De politie stapte dinsdagochtend een twaalftal locaties binnen in een onderzoek naar de handel in vuurwapens en vond daar een heel ‘arsenaal’. Zes verdachten zijn aangehouden.

03 december 2021 15:31 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl