Politieberichten

Woning beschoten in Hilversum, politie zoekt getuigen

Hilversum - 25 november 2021 13:56

In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november 2021 is een woning aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum onder vuur genomen. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar dit schietincident en komt graag in contact met mensen die meer hebben gezien of gehoord.Rond 02.00 uur `s nachts kwam de melding binnen dat er tot meerdere keren toe op de woning aan de Jan van der Heijdenstraat werd geschoten. De politie nam meteen poolshoogte en trof daarbij verschillende kogelgaten aan. Gelukkig raakte niemand gewond. Diezelfde nacht begon de politie met het onderzoek naar wat er was gebeurd en door wie. Vandaag gaat het buurtonderzoek verder en gaan agenten op zoek naar beschikbare camerabeelden. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Help mee met politieonderzoek
Heeft u gezien of gehoord wat er is gebeurd bij het huis aan de Jan van der Heijdenstraat? Heeft u camerabeelden waarop mogelijk de dader(s) te zien is? Of heeft u andere relevante informatie die bij kan dragen aan het politieonderzoek? Dan komen we graag met u in contact. Vul onderstaand formulier in of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie doet instap op 12 locaties in onderzoek naar vuurwapens

Automatische vuurwapens, revolvers, geweren, meerdere 3D printers waarmee vuurwapenonderdelen werden geprint, diverse onderdelen van vuurwapens, stroomstootwapens, munitie. De politie stapte dinsdagochtend een twaalftal locaties binnen in een onderzoek naar de handel in vuurwapens en vond daar een heel ‘arsenaal’. Zes verdachten zijn aangehouden.

03 december 2021 15:31 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl