Politieberichten

Verdachte van overval meldt zich na uitzending Team West

Den Haag - 24 november 2021 16:06

Na de uitzending van Team West waar aandacht werd gevraagd voor een overval op een snackbar in Den Haag heeft zich op dinsdag 23 november een 15-jarige Hagenaar gemeld aan een politiebureau.In haar cafetaria aan de Van Zeggelenlaan werd de eigenaresse donderdag 29 april rond 19.05 uur overvallen. De overvaller bedreigt haar met een mes en geeft haar ook een vuistslag in haar gezicht. Na overleg met de officier van justitie is besloten de camerabeelden nog niet te tonen, omdat het een minderjarige verdachte betreft. De verdachte kreeg een week de tijd om zich te melden.

Team West
Het regionale opsporingsprogramma Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur op TV West uitgezonden en daarna elk uur herhaald. Ook op woensdag wordt Team West nog herhaald.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie doet instap op 12 locaties in onderzoek naar vuurwapens

Automatische vuurwapens, revolvers, geweren, meerdere 3D printers waarmee vuurwapenonderdelen werden geprint, diverse onderdelen van vuurwapens, stroomstootwapens, munitie. De politie stapte dinsdagochtend een twaalftal locaties binnen in een onderzoek naar de handel in vuurwapens en vond daar een heel ‘arsenaal’. Zes verdachten zijn aangehouden.

03 december 2021 15:31 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl