Politieberichten

Vier Hagenaars aangehouden voor handel in drugs

Den Haag - 14 september 2021 16:25

De politie hield dinsdagochtend 14 september vier Hagenaars aan op verdenking van handel in harddrugs.Naar aanleiding van overlast in de afgelopen maanden op het Rabbijn Maarsenplein in Den Haag startte de politie enkele weken geleden een onderzoek naar de handel in harddrugs. Deze handel op straat leidde tot diverse geweldsincidenten, ruzies en openlijk drugsgebruik op het Rabbijn Maarsenplein en in de binnentuinen van de Nieuwe Kerk. De vier verdachten (Hagenaars van 46, 22, 21 en 20 jaar oud) zijn dinsdagochtend 14 september in hun woningen in Den Haag aangehouden. Bij de aanhoudingen zijn ook hun woningen doorzocht en hierbij zijn verdovende middelen, productiemiddelen en contant geld in beslag genomen.

Gedragsaanwijzing
Vanuit het Openbaar Ministerie wordt bekeken om de verdachten, naast het strafrechtelijk onderzoek, een gedragsaanwijzing op te leggen, met als doel hen te weren uit het overlastgebied. Ook is er een bestuurlijke rapportage opgemaakt aan de burgemeester over de activiteiten in de woning.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

UPDATE Politie zoekt beeldmateriaal na dodelijk steekincident

De politie is op zoek naar beeldmateriaal na een steekincident aan de M.th. Steynstraat in Almelo. Daarbij zijn twee personen om het leven gekomen. Een derde slachtoffer raakte gewond. Even na het incident werd een 28-jarige man uit Almelo aangehouden. Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers loopt nog.

17 september 2021 18:13 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten