Politieberichten

Man met kapmes aangehouden

Breda - 14 september 2021 15:55

Dinsdagochtend 14 september hebben agenten een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachte. De man had iemand mishandeld en liep met een kapmes rond.Rond 09.45 ontving de meldkamer een melding dat een man een vrouw een klap had gegeven. Het slachtoffer belt haar partner, die ter plaatse komt met een metalen staaf en op zoek gaat naar de verdachte. De verdachte ziet de partner en gaat uit zijn eigen woning een groot kapmes halen.

Ondertussen zijn agenten ter plaatse en treffen zij de verdachte in de Jeanette Houwingstraat met het mes. Ook de man met de metalen staaf is daar aanwezig. Omdat de verdachte mogelijk een vuurwapen zou hebben, worden beide mannen met getrokken wapen benaderd. Aan de verdachte is meerdere keren verzocht om het kapmes weg te leggen, maar toen hij geen gehoor gaf hieraan is er een waarschuwingsschot gelost. De 76-jarige man uit Breda besloot het wapen weg te leggen en is daarna aangehouden en meegenomen naar de politiecel. De rol van de overige betrokkenen is nog in onderzoek.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

UPDATE Politie zoekt beeldmateriaal na dodelijk steekincident

De politie is op zoek naar beeldmateriaal na een steekincident aan de M.th. Steynstraat in Almelo. Daarbij zijn twee personen om het leven gekomen. Een derde slachtoffer raakte gewond. Even na het incident werd een 28-jarige man uit Almelo aangehouden. Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers loopt nog.

17 september 2021 18:13 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten