Politieberichten

Drie aanhoudingen voor schietincident

Maastricht - 05 februari 2015 14:29:00

Drie verdachten zijn woensdagavond aangehouden in verband met een schietincident aan de Cuwaartlaan. Daar werd woensdagochtend een woning beschoten. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de zaak.De verdachten zijn twee 25-jarige mannen uit Maastricht en een 22-jarige vrouw uit Maastricht. De twee mannen werden woensdagavond rond 19.30 uur aangehouden in een personenauto op de Clavecymbelstraat in Maastricht. Dit na onderzoek van de recherche. De vrouw werd rond middernacht aangehouden nadat ze zich op het politiebureau had gemeld. Ze kwam op het bureau informeren naar de aangehouden verdachten. Toen de politie mee ging naar haar woning werd daar munitie aangetroffen, waarna ze werd aangehouden.

Daarnaast onderzoekt de politie ook een tweede melding van een schietincident in Maastricht, ditmaal op de Ambachtsweg. Vermoedelijk is deze woning ook woensdagochtend beschoten, en is dit later pas ontdekt door de bewoners en gemeld. Of er een verband is met het schietincident bij de woning aan de Cuwaartlaan wordt onderzocht.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Drie aanhoudingen voor schietincident

Drie verdachten zijn woensdagavond aangehouden in verband met een schietincident aan de Cuwaartlaan. Daar werd woensdagochtend een woning beschoten. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de zaak.

05 februari 2015 14:29:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten