Politieberichten

Getuigenoproep straatroof

Borculo - 05 februari 2015 14:03:00

Twee (nog) onbekende vrouwen hebben woensdagmiddag 4 februari op de Burgemeester Bloemersstraat een 83-jarige vrouw uit Borculo met geweld van haar ketting beroofd. De politie zoekt getuigen.De vrouw werd eerst op de Veemarkt door twee vrouwen in gebrekkig Nederlands aangesproken met het verzoek om geld te geven. Ze hadden boekjes bij zich waar geldbedragen in stonden. Dit weigerde de vrouw en zij vervolgde haar weg. Op de Burgemeester Bloemersstraat werd ze vastgegrepen door de twee vrouwen. Haar horloge viel daardoor op de straat. Terwijl ze dat oppakte trok één van de vrouwen de ketting van haar hals. Daarna gingen de vrouwen er vandoor. De beroving vond plaats tussen 14.15 uur en 14.30 uur.

De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden. Het gaat om twee vrouwen met een bruine huidskleur met donkerbruin haar. Ze droegen hun haar beiden los, de ene vrouw heeft halflang haar tot aan haar schouder en de andere tot aan haar kaaklijn. Ze waren allebei donker gekleed en hadden een boekje of een schriftje vast. Vermoedelijk ligt hun leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Heeft u tips? Bel dan 0900-8844.

(2015061480)

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

25 juli 2021 01:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten