Politieberichten

Derde aanhouding voor overval supermarkt Lengweg

Rotterdam-Hoogvliet - 05 februari 2015 12:15:00

Voor de overval op een supermarkt aan de Lengweg in Rotterdam-Hoogvliet is vorige week een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 18-jarige Rotterdammer die ervan wordt verdacht het wapen te hebben geleverd aan de overvallers.De overval werd vorig jaar 20 december gepleegd. Twee mannen bedreigden toen het personeel met vuurwapens en gingen er lopend vandoor. Zij namen een geldbedrag mee. Niemand raakte hierbij gewond. Eerder werden een 17-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel en de 18-jarige man uit Spijkenisse aangehouden op verdenking van deze overval. Dit tweetal zat al vast voor een andere zaak.

De nu aangehouden jongeman is op vrije voeten maar blijft wel verdachte. Hij moet zich in mei voor zijn aandeel voor de politierechter verantwoorden.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

25 juli 2021 01:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten