Politieberichten

Politie ontmantelt hennepkwekerijen op twee adressen

Arnhem - 05 februari 2015 11:52:00

Op twee adressen in Arnhem is de politie woensdag gestuit op hennepkwekerijen. Daarbij werden ook meerdere personen aangehouden.In een pand aan de Kwekerijstraat stuitten agenten na klachten van stankoverlast op een hennepkwekerij. Ook was al opgevallen dat op het dak van het pand geen sneeuw lag, in tegenstelling tot omliggende panden. Een 35-jarige Arnhemmer die op aanbellen opendeed ontkende dat er een kwekerij binnen was. Nader onderzoek leerde dat het wel degelijk het geval was. In november 2013 was binnen al eens eerder een ontmantelde kwekerij aangetroffen. De hoeveelheid hennepplanten is nog niet bekend.

In een pand aan de Marten van Rossem ontdekte de politie na een melding van een verdachte situatie dat er ook hennep geteeld werd. In de kruipruimte werden 442 hennepplanten aangetroffen. Daar bleken ook nog eens vier personen bezig met het knippen van de hennepplanten. Ze werden allemaal aangehouden en zitten vast voor onderzoek en verhoor. Het gaat om drie vrouwen van 39, 42 en 57 jaar uit Nijmegen, Groesbeek en Arnhem en drie mannen van 41, 46 en 55 jaar uit Nijmegen en Arnhem.

(2015057851/2015060015)

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

25 juli 2021 01:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten