Politieberichten

Getuigen van laffe straatroof gezocht

Amsterdam - 5 februari 2015 11:55:00

Op dinsdag 3 februari is een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van een straatroof. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.



Rond 13.00 uur pinde een 87-jarige vrouw geld bij een bank aan de Tussen Meer. Vervolgens deed zij boodschappen bij een supermarkt in dezelfde straat, om daarna haar weg te vervolgen richting huis. In de straat het Korte Water viel iemand haar van achteren aan en beroofde de vrouw van haar tas. De bejaarde vrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar hoofd en hand.

De dader is vermoedelijk een man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg die dag waarschijnlijk een licht gekleurde jas.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De politie wil met name in contact komen met personen die de straatroof hebben zien gebeuren, of mensen die mogelijk voorafgaand aan de straatroof verdachte personen hebben gezien in de omgeving van het Korte Water. Iedereen die meer informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Inbreker aangehouden op verdenking van meerdere inbraken

Dinsdag 19 april is een 39-jarige man uit Almere aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd in de omgeving van de Kruidenwijk. De politie kon de man aanhouden nadat hij op camerabeelden is herkend.

19 april 2024 17:21 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl