Politieberichten

Getuigen van laffe straatroof gezocht

Amsterdam - 05 februari 2015 11:55:00

Op dinsdag 3 februari is een bejaarde vrouw slachtoffer geworden van een straatroof. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.Rond 13.00 uur pinde een 87-jarige vrouw geld bij een bank aan de Tussen Meer. Vervolgens deed zij boodschappen bij een supermarkt in dezelfde straat, om daarna haar weg te vervolgen richting huis. In de straat het Korte Water viel iemand haar van achteren aan en beroofde de vrouw van haar tas. De bejaarde vrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar hoofd en hand.

De dader is vermoedelijk een man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg die dag waarschijnlijk een licht gekleurde jas.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De politie wil met name in contact komen met personen die de straatroof hebben zien gebeuren, of mensen die mogelijk voorafgaand aan de straatroof verdachte personen hebben gezien in de omgeving van het Korte Water. Iedereen die meer informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

25 juli 2021 01:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten